Vizslas.be is op Instagram!

Volg alle tips en nieuwtjes vanaf nu mee op ons instagram account!
TIP: Er komt een Giveway aan van € 150. Hou onze pagina in de gaten!

30 x Beste kerstcadeau voor je hond

Niets gezelliger dan fijne feestdagen gevuld met gezellige momenten samen, lekker eten en leuke kerstcadeaus.

Je trouwe viervoeter is natuurlijk ook altijd blij met een leuk kerstcadeautje onder de kerstboom. Want ook onze honden zijn deel van het gezin en dat maakt het extra leuk om hun te verrassen met het leukste kerstcadeau.

We hebben de leukste kerstcadeaus verzameld voor elk budget. Sommige cadeaus zal je moeten oppassen dat hij zichzelf niet gaat bedienen als hij alle lekkernijen ruikt onder de kerstboom.


hond onder kerstboom feestdagen

Leuk cadeau voor hond met een klein budget: € 5 – € 25

Van een lekkere snack tot een speeltje of cadeaubox. In de lijst vind je heel leuke cadeautjes voor je hond die je portemonnee niet zullen breken, maar waar je hond toch plezier aan heeft.

Voor de bierliefhebbers zit er ook een echt Belgisch cadeautje tussen voor je hond.

Kerstcadeau voor hond met een middel budget: € 25 – € 50

Is je hond fan van allemaal lekkers zoals snacks met kip of konijn, maar is hij ook zot van een beertje om mee te spelen? Dan zal je trouwe viervoeter zijn staart ongetwijfeld kwispelen met een verrassingsdoos als kerstcadeau.

Ook voor jou als baasje zitten er handige en leuke producten tussen, een leuke kersttrui zorgt voor extra Kerst vibes. Is je hond een avonturier en gaat hij graag alleen op verkenning? Dan is een Gps-tracker voor aan de halsband misschien iets voor jullie. Safety first!

Gegarandeerd dat je een leuk cadeautje vindt in de lijst voor jouw budget.

Kerstcadeau voor hond boven de € 50

Het hoeft niet altijd speelgoed of eten te zijn om een leuk cadeau te zijn voor je trouwe viervoeter.

Soms is een comfortabele mand of een kwalitatieve regenjas ook een goed idee. Het is nog altijd winter, het seizoen van comfortabel te chillen en je goed te verwarmen. Je trouwe viervoeter denkt hier ongetwijfeld hetzelfde over!

Ook als baasje kan je er voordeel bij hebben, denk maar aan een bongo bon cadeau te geven voor een reis waar viervoeters welkom zijn aan een hondenbaasje. Win-win voor het baasje én de hond!

Ken je de hondencamera al?

Waar je kan kijken, spreken en luisteren naar je hond van op afstand. Ik heb me al altijd afgevraagd wat mijn hond doet als ik niet thuis ben, wat denk jij dat je hond doet als je niet thuis bent?

De leuke adventskalender voor je hond

Niet alleen wij tellen graag af naar Kerstmis, gegarandeerd zal je trouwe viervoeter even graag mee aftellen met jou met de adventskalender gevuld met heerlijke snacks. Het aftellen naar Kerst, of naar hun favoriete cadeau ontvangen.

Tegenwoordig is er al een assortiment op de markt dat rekening houdt met de behoefte van elke hond. Zo zijn er zelf speciaal adventskalenders die graanvrije snacks bevatten.

Conclusie

In deze feestelijke blog hebben we een overvloed aan geweldige kerstcadeaus voor je trouwe viervoeter ontdekt.

Van budgetvriendelijke traktaties en speeltjes tot luxueuze geschenken en speciale adventskalenders, er is voor elk hondenmaatje iets om van te genieten tijdens de kerstperiode.

Laat deze kerst niet alleen een viering zijn voor de menselijke leden van je gezin, maar betrek je trouwe viervoeter bij de festiviteiten. Het geven van een speciaal cadeau aan je hond is niet alleen een teken van liefde en waardering, maar het zorgt er ook voor dat je viervoeter zich helemaal deel van het gezin voelt tijdens deze magische tijd van het jaar.

Dus, terwijl je je kerstinkopen doet en je cadeaulijst samenstelt, vergeet niet om een beetje extra aandacht te schenken aan je hond en een van deze fantastische cadeaus te kiezen om zijn vakantieseizoen net zo speciaal te maken als het jouwe.

Gelukkige feestdagen en veel plezier met het verwennen van je trouwe viervoeter!

vizslas.be
vizslas.be

Vizslas is een gepassioneerde hondenliefhebber uit België. Haar liefde voor honden begon in haar jeugd en heeft haar nooit losgelaten. Met een diepgaande kennis over hondenrassen, trainingstechnieken en gezondheidszorg heeft Vizslas een eigen hondenblog opgericht om alle expertise te delen met andere hondenliefhebbers.
Het zijn de boeiende artikelen en praktische tips die worden gewaardeerd door een groeiende lezersgemeenschap, en ze blijft zich inzetten om hondeneigenaren te helpen een gelukkig en gezond leven te leiden met hun viervoeters.

Leave a Reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *