Het kloppende hart van de snelst groeiende hondenblog van België

Over het Vizslas team

We zijn we?

Wij zijn Amber en Ella, het hart en de ziel achter deze bruisende blog voor hondenliefhebbers. Wat ooit begon als een bescheiden hobbyproject in onze vrije tijd, heeft zich ontpopt tot iets veel groters dan we ooit hadden durven dromen. 

In korte tijd zijn we uitgegroeid tot de snelst groeiende hondenblog in Nederland en België. Elke maand verwelkomen we meer dan 5000 bezoekers op onze site, en dat aantal blijft maar stijgen. 

Het is een ongelooflijk gevoel om te zien hoe onze kleine passie zoveel mensen bereikt, en we zijn elke dag weer overdonderd door het succes van onze blog. Met elk artikel dat we publiceren, groeit onze community van hondenliefhebbers, en daar zijn we enorm trots op!

Amber van vizslas

Amber, het kloppende hart van Vizslas

Ontmoet Amber, onze hoofdredactrice én het kloppende hart van Vizslas.be. Amber’s leven draait om haar grote passie en liefde voor honden, een gevoel dat diep geworteld is in alles wat ze doet. 

Met meer dan zeven jaar ervaring als gecertificeerd gedragstherapeut voor honden, brengt ze een schat aan kennis en inzicht mee naar onze blog. 

Amber’s expertise is niet alleen merkbaar in haar diepgaande en informatieve artikelen, maar ook in haar dagelijkse leven als het toegewijde baasje van Ella. Ze is de drijvende kracht achter de inhoud die we creëren, en haar passie en toewijding weerspiegelen zich in elke pagina.

Maak kennis met Ella, de bron van onze liefde

In het hart van ons team en onze avonturen staat Ella, onze vrolijke Vizsla en onmisbaar lid van ons gezin. Al zeven jaar lang brengt ze vreugde en liefde in ons leven met haar speelse, energieke en grappige karakter. 

Ella is meer dan alleen een huisdier; ze is een ware inspiratiebron (voor ons toch!). Haar onuitputtelijke energie en liefdevolle aard hebben ons gemotiveerd om Vizslas.be te starten en te laten groeien. Ze is de ster van vele van onze verhalen en de reden waarom we elke dag met zoveel enthousiasme aan onze blog werken. 

Ella belichaamt de geest van onze blog: levendig, vriendelijk, positief en altijd klaar voor een nieuw avontuur.

7+

Jaar gecertificeerd

5k+

Vrolijke lezers maandelijks

1

Vizsla in huis

30+

Jaar honden eigenaar

Hondenliefhebbers

We geven om honden. Het is de passie dat ons drijft.

Eerlijkheid

Een eerlijke mening dat voortkomt uit ervaring.

Diervriendelijk

We zijn voorstanders van een diepe connectie en positieve opvoeding.

Hoe vizslas begon

Het verhaal van Vizslas.be begon als een sprankelend idee, geboren uit onze liefde voor Ella. In november 2022 startten we met het idee om een plek te creëren waar we verhalen en informatie konden delen over dit prachtige ras.

Aanvankelijk was het een bescheiden begin, maar tegen mei 2023 begon onze blog echt vorm te krijgen en te bloeien. Naarmate meer lezers ons vonden, groeide de vraag naar algemene kennis en weetjes over honden exponentieel. 

Deze groeiende interesse van onze lezers stimuleerde ons om door te gaan en onze inhoud uit te breiden. Dankzij de toestroom van lezers, hun vragen en hun enthousiasme, konden we onze blog verder ontwikkelen tot de rijke bron van informatie en inspiratie die het vandaag is. 

Het is deze interactie en betrokkenheid die ons elke dag weer motiveert om onze kennis en liefde voor honden te delen.

Amber van vizslas

Onze passie voor reizen met onze hond

Naast onze liefde voor bloggen, is reizen een andere grote passie van ons. Al vier jaar lang verkennen we de wereld full-time met onze trouwe viervoeter aan onze zijde. Ons avontuur begon in onze gezellige camper, Bernadette, waarmee we twee fantastische jaren hebben doorgebracht, rondtrekkend en nieuwe horizonten ontdekkend.

In de laatste twee jaar hebben we het tempo verlaagd en kiezen we voor een meer relaxte reisstijl, van de ene Airbnb naar de andere. Deze ervaringen hebben ons niet alleen onvergetelijke herinneringen gebracht, maar ook waardevolle inzichten over reizen met een hond. 

Daarom hebben we besloten om deze passie en kennis prominent te delen op onze blog. We willen onze lezers inspireren en praktische tips geven over hoe je op een leuke en veilige manier kunt reizen met je hond. 

Of het nu gaat om het kiezen van de juiste accommodatie of het voorbereiden van je hond op lange reizen, we delen graag onze verhalen en adviezen om andere hondenliefhebbers te helpen genieten van het reizen met hun harige vrienden.

Wat is het plan van de Vizslas hondenblog?

Ons doel met Vizslas.be is ambitieus maar helder: we willen groeien en de grootste hondenblog van België en Nederland worden.

Waarom? Omdat we geloven in het verspreiden van betrouwbare, accurate informatie onder hondenbaasjes. Door onze expertise en ervaringen te delen, hopen we bij te dragen aan een gelukkiger en gezonder leven voor zowel honden als hun eigenaren. Ons plan is om niet alleen een platform te zijn voor verhalen en adviezen, maar ook een bron voor de beste tips, tricks en producten die het leven met een hond nog aangenamer maken.

En we denken groot! In de toekomst overwegen we zelfs de lancering van de Vizslas webshop, waar we hand-geselecteerde producten die onze goedkeuring dragen kunnen aanbieden.

Benieuwd naar meer?

Voor wie echt op de hoogte wil blijven van de laatste ontwikkelingen, tips en nieuwtjes, raden we aan om je in te schrijven voor onze nieuwsbrief. Zo mis je nooit een update van Vizslas.be en ben je altijd als eerste op de hoogte van wat er speelt in de wereld van hondenliefhebbers.

Dank je wel voor de trouwe steun en het lezen!

Groetjes,

Amber & Ella

Wij geven on je privacy, dat is ons beleid.

Je ontdekt het eerst bij vizslas.be

Wekelijks nieuwe blogs

Wat leesvoer

Beste hondenjas in 2024 [+ koopgids]

Terwijl de bladeren verkleuren en de dagen korter worden, is het tijd om niet alleen onze eigen garderobe winterklaar te maken, maar ook die van onze trouwe viervoeters. In deze blog duiken we in de wereld van hondenjassen – een…

Op vakantie met je hond in Oostende

Overweeg je om een vakantie te plannen met je hond in Oostende? Deze Belgische kuststreek in West-Vlaanderen is niet enkel ideaal om zelf te gaan uitwaaien of een weekendje te shoppen aan zee. Maar Oostende is ook heel geschikt om…

Op vakantie met je hond in Nieuwpoort

Overweeg je om een vakantie te plannen met je hond in Nieuwpoort? Deze Belgische kuststreek in West-Vlaanderen is ideaal om een vakantie te beleven met je hond buiten. Belangrijk om weten is dat je tijdens de zomermaanden niet met je…

Op vakantie met je hond naar Bredene

Overweeg je om een vakantie te plannen met je hond in Bredene? Deze Belgische kuststreek in West-Vlaanderen is ideaal om een vakantie te plannen met je hond. In deze blog kan je alles wat je moet weten om een ontspannend…

Op vakantie met je hond naar Blankenberge

Overweeg je om een vakantie te plannen met je honden in Blankenberge? Blankenberge is een heel hondvriendelijke kustgemeente om samen met je honden te bezoeken. Van hondenstrand, hondenpoepbuizen, hondenspeelweides tot hondvriendelijke restaurants. Ze hebben het allemaal. In deze blog kan…