Vizslas.be is op Instagram!

Volg alle tips en nieuwtjes vanaf nu mee op ons instagram account!
TIP: Er komt een Giveway aan van € 150. Hou onze pagina in de gaten!

Mooie herinneringen met je trouwe viervoeter vastleggen? Professionele fotograaf honden

Kies ook voor unieke beelden met je trouwe maatje dankzij onze fotoshoot mogelijkheden.

Een professionele fotoshoot met je hond

Heb je er ooit van gedroomd om de unieke persoonlijkheid en de onmiskenbare charme van jouw hond vast te leggen in prachtige foto’s? Bij Vizslas maken we dit mogelijk met professionele fotoshoots speciaal voor honden.

Onze ervaren fotograaf weet precies hoe ze jouw hond in de spotlight moet zetten. Of het nu gaat om een speelse pup of een waardige senior, wij zorgen ervoor dat hun unieke karakter en jouw speciale band met hen op een prachtige manier wordt vastgelegd.

Dit is jouw kans om die kostbare momenten met je trouwe viervoeter voor altijd te bewaren.

Tijdens de hele shoot was de fotografe super lief tegen onze hond. Ze stelde ons op ons gemak wat zorgde voor fantastische herinneringen!
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
Stad, gemeente en land zoals; Gent Oost-Vlaanderen, België
Toestemming
Ik geef Vizslas.be toestemming om mijn gegevens te verwerken en door te geven aan de fotografie partners. Lees hier ons Privicybeleid

Partners die ook rekenen op Vizslas:

Vraag een offerte aan voor jouw fotoshoot in de buurt

Geïnteresseerd in een fotoshoot? Het is eenvoudig om te starten!

Vul gewoon ons korte formulier in en vraag een offerte aan voor een fotoshoot bij jou in de buurt. Ons team werkt samen met diverse professionele hondenfotografen over heel België en Nederland, dus we kunnen altijd iemand vinden die perfect past bij jouw wensen en behoeften.

Of je nu op zoek bent naar een studio-opname of een fotoshoot in de buitenlucht, we hebben alle opties om aan jouw voorkeuren te voldoen.

Vraag hier je mooie foto’s aan!

Een ontspannen atmosfeer waar je hond zich op zen gemak voelt

Een van de belangrijkste aspecten van een fotoshoot, is dat je hond zich op zen gemak voelt. Daarom creëren we een ontspannen en vriendelijke sfeer waarin jouw hond natuurlijk zichzelf kan zijn.

Onze fotograaf is ervaren in het werken met honden van alle rassen en temperamenten, en weet hoe ze een kalme en positieve omgeving moeten creëren (of net een speelse foto moet vastleggen). Dit zorgt ervoor dat we authentieke en levendige foto’s kunnen maken, waarin de ware geest van jouw hond naar voren komt.

Mogelijkheden voor creatieve hondenfotografie

Bij Vizslas streven we ernaar om elke fotoshoot uniek en creatief te maken. Of je nu een levendig portret wilt dat de speelse geest van je hond vastlegt of een serene, artistieke afbeelding die hun rustige aard weerspiegelt, tijdens de shoot leggen we de mooiste beelden vast.

We hebben twee mogelijkheden beschikbaar:

Studio fotoshoot

Een studio fotoshoot biedt de perfecte setting voor het creëren van tijdloze en elegante foto’s. Onze studio’s zijn uitgerust met professionele apparatuur en achtergronden die de beste kenmerken van jouw hond benadrukken.

Onder deze gecontroleerde omstandigheden kunnen we experimenteren met verschillende stijlen en composities om verbluffende portretten te creëren. Samen maken we de mooiste foto’s en een unieke herinnering.

Fotoshoot op locatie

Voor degenen die de voorkeur geven aan een meer natuurlijke setting, bieden we een fotoshoot op locatie aan. Of het nu gaat om het favoriete park van je hond, het strand, of zelfs je eigen achtertuin, we brengen de fotoshoot naar een plek waar je hond zich vrij en gelukkig voelt.

Een fotoshoot op locatie is ideaal voor een dynamische fotoreportage dat de speelse kant van je hond belicht. Dankzij het natuurlijke licht krijg je een specifiek soort foto’s dat je niet kan krijgen in een studio.

Boek een fotosessie met je hond voor een mooie herinnering

Een fotosessie met je hond is meer dan alleen het maken van beelden; het is een ervaring en een kans om blijvende herinneringen te creëren.

Boek vandaag nog een fotosessie en bewaar de onvergetelijke momenten met je hond voor altijd. Of het nu voor een speciale gelegenheid is of gewoon om de dagelijkse momenten van vreugde vast te leggen, deze foto’s zullen een dierbare herinnering zijn die je voor altijd zult koesteren.

Werk samen met een van de geselecteerde Vizslas partners

Heb je graag ook die extra wauw? We hebben zorgvuldig een netwerk van getalenteerde en professionele hondenfotografen samengesteld. Door samen te werken met een van onze geselecteerde Vizslas-partners, ben je verzekerd van kwaliteit en professionaliteit.

Onze partners delen onze passie voor honden en fotografie en zijn toegewijd aan het creëren van prachtige foto’s die de unieke persoonlijkheid en de band met je hond weerspiegelen.

Fotografe marjolein van Vizslas.be

Fotografe Marjolein van Vizslas.be

Toch nog een vraag over onze diensten?

Veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten voor Hondenfotografie?

De kosten voor hondenfotografie variëren afhankelijk van verschillende factoren zoals de duur van de fotosessie, de locatie, specifieke verzoeken en het aantal huisdieren. Nadat we alle informatie hebben ontvangen bieden we een op maat gemaakte offerte aan tegen de scherpste prijs bij jouw in de buurt.

In welke regio zijn jullie actief?

De Vizslas fotografe is actief in het grootste deel van België en Nederland. We werken samen met een netwerk van professionele hondenfotografen verspreid over beide landen, waardoor we onze diensten in diverse regio’s kunnen aanbieden. Of je nu in een stedelijke omgeving of in een meer landelijke regio woont, we streven ernaar om onze fotoshoots toegankelijk te maken voor elke hondenliefhebber.

In welk type honden fotografie zijn jullie gespecialiseerd?

We zijn gespecialiseerd in een breed scala aan hondenfotografie, waaronder studioportretten, actiefoto’s, en natuurlijke fotoshoots op locatie. Onze fotografen zijn bedreven in het fotograferen van de unieke persoonlijkheid en schoonheid van elke hond, of het nu gaat om een speelse pup of een statige senior hond. We passen onze stijl en technieken aan om aan de specifieke behoeften en wensen van onze klanten te voldoen. Achteraf krijg je een selectie van foto’s in goede kwaliteit in een galerij toegestuurd die je kunt gebruiken als kunt, foto of om aan de muur te hangen.

Hoe fotografeer je een hond?

Ook benieuwd hoe dat moet? Het fotograferen van een hond vereist geduld, vaardigheid en een goed begrip van hondengedrag. Onze fotografen gebruiken diverse technieken zoals het gebruik van natuurlijk licht, speeltjes en traktaties om de aandacht van de hond te trekken, en het creëren van een ontspannen sfeer. We richten ons op het vastleggen van de hond in hun meest natuurlijke en comfortabele staat, wat authentieke en levendige foto’s oplevert.

Hoe zorg je ervoor dat elke hond goed op foto staan?

Om ervoor te zorgen dat elke hond goed op de foto staat, werken we nauw samen met de eigenaar om een vertrouwde en comfortabele omgeving te creëren. We observeren de hond om hun persoonlijkheid en voorkeuren te begrijpen, en passen onze benadering aan. Door een rustige en geduldige benadering te hanteren en met speeltjes, traktaties, en zachte aanmoediging te werken, kunnen we de hond in hun beste licht fotograferen. Onze ervaring en kennis van hondengedrag stellen ons in staat om prachtige en natuurlijke foto’s van elke hond te maken. Zo ligt er geen druk op de shoot, maar wordt er vooral plezier gemaakt! Een echte aanrader, al zeg ik het zelf.