Redactioneel beleid

Bij Vizslas bieden we nauwkeurige, onafhankelijke en informatieve content over onder andere producten voor honden of baasjes.

We zijn toegewijd om consumenten over de hele wereld te helpen bij het maken van goed geïnformeerde keuzes en het verbeteren van hun relatie met hun huisdier en algehele welzijn.

Hieronder beschrijven we ons onderzoeks- en testbeleid en lees je hoe we met affiliate-partners samenwerken.

Je mag er steeds zeker van zijn dat we onze lezers en hun trouwe viervoeters op de eerste plaats zetten.

Test- en onderzoeksbeleid

Onze redactie vindt het belangrijk om nauwkeurige en betrouwbare informatie aan te bieden. Om deze reden hanteren we een duidelijk en transparant onderzoeks- en testbeleid

Onderzoeksbeleid

Ons uitgebreide onderzoeksproces omvat:

  • Gedetailleerde beoordeling van betrouwbare gegevens
  • Het inwinnen van echte feedback en ervaringen van klanten
  • Rechtstreekse interactie met merken om productinformatie te verhelderen
  • Inzichten en adviezen van onze experts in dierenwelzijn
  • Voortdurende vernieuwing van onze artikelen en aanbevelingen van producten

Alle inhoud die we produceren is gebaseerd op grondig onderzoek. We leunen op erkende en wetenschappelijke bronnen, specialisten in diverse aspecten van dierenwelzijn, waaronder gedragspsychologie, verzorging van huisdieren en dierengeneeskunde.

Onze inhoud is volledig ongesponsord en elk artikel wordt opgesteld door onafhankelijke auteurs. Hoewel producten gesponsord kunnen zijn, blijft dit gescheiden van onze redactionele content.

Redactionele onafhankelijkheid staat centraal in onze waarden. We streven naar objectieve aanbevelingen en handhaven onze redactionele integriteit zonder uitzondering.

Onze inhoud is neutraal en zonder onbevooroordeeld geschreven. We geloven stellig dat onze artikelen de beste producten op de markt belichten.

Voor aanhoudende precisie zorgen we ervoor dat al onze content consequent wordt geactualiseerd.

Testbeleid

Wanneer ons ervaren testteam na een grondige test onder de indruk is van een product, worden onze bevindingen geschreven in een product-review.

Dit geeft aan dat we het product uitvoerig hebben getest en achter de kwaliteit en prestaties ervan staan.

Bij Vizslas.be testen we een hele waaier aan verschillende producten die relevant zijn voor honden en hun baasjes.

We hebben affiliate-samenwerkingen met belangrijke partners in België en Nederland (zie onze affiliate-disclaimer), die ons mogelijk producten gratis toesturen. Ook kopen we zelf producten om te testen. Deze producten worden nauwkeurig geselecteerd door onze redactie of dit gebeurd op aanvraag van onze lezers.

Gratis producten opgestuurd door merken of retailers zorgen niet voor een positieve review van het product. Daarnaast accepeteren we ook geen vergoeding om positieve feedback te schrijven. Onze aanbevelingen zijn steeds eerlijk, onafhankelijk en transparant. 

Affiliate-disclaimer

Ter ondersteuning van onze missie om lezers waardevolle, gratis content te bieden, nemen we deel aan partnerprogramma’s.

Wat dit inhoudt:

  • Als je via een link op onze website een aankoop doet, kunnen we daarvoor een commissie ontvangen.
  • We maken gebruik van affiliate-netwerken zoals AWIN, TradeTracker en Daisycon om onze partnerrelaties te beheren.
  • Daarnaast zijn we aangesloten bij het bol.com affiliate-programma, wat betekent dat we een commissie kunnen krijgen als je producten koopt via onze links op bol.com.
  • Onze affiliate samenwerkingen beïnvloeden de verkoopprijs niet. Sterker nog, dankzij sterke partnerships bieden we vaak de laagste prijzen en exclusieve kortingscodes aan.

Zoals vermeld in ons onderzoeks- en testbeleid, wordt onze inhoud niet gesponsord en worden alle productaanbevelingen gedaan door een team van onafhankelijke redacteurs en testers, die toegewijd zijn aan redactionele integriteit. Het welzijn van onze viervoeters en de tevredenheid van onze lezers komt op de eerste plaats. Lees mee over ons affiliate programma’s in onze affiliate disclosure.

Medische disclaimer

Ondanks onze samenwerking met deskundigen en onze constante focus op de nieuwste technologieën en ontwikkelingen, is het belangrijk te benadrukken dat wij geen medische professionals zijn.

De door ons aangeboden informatie en aanbevelingen zijn puur informatief en educatief bedoeld.

We verstrekken geen medisch advies of diagnoses.

Bij medische vragen of problemen raden we je aan altijd een dierenarts te raadplegen.