Just Russel brokken review – met kortingscode

 • Prijs
 • Ingrediënten
 • Kwaliteit
 • Duurzaamheid
4.4/5Overall Score

Het vinden van goede hondenbrokken kan een hele uitdaging zijn.

Wij hebben de Just Russel hondenbrokken uitgeprobeerd en getest!

Op maat gemaakte, hoogwaardige voeding met gratis thuislevering, en aandacht voor elk aspect van jouw hond zijn gezondheid en welzijn.

Specs
 • Soorten: Hondenbrokken 100 % op maat
 • Inhoud: Zak op maat van jouw hond
 • Graanvrij: Mogelijk
 • Verse producten: Ja
 • Duurzaam: Ja
Pros
 • Volledig op maat van je hond
 • Leveren automatisch aan huis
 • Brokken worden aangepast bij elke levensfase
 • Kwalitatieve ingrediënten
 • Vrij van kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen en conserveermiddelen
 • Goede klantenservice met professionele begeleiding van dierenartsen
Cons
 • Enkel online te bestellen
 • Voeding af te wegen: leveren volgens voedingsschema

Je zal ongetwijfeld de naam Just Russel al ergens zien passeren hebben wanneer je een hond of een kat hebt. Ze zijn verkozen tot het beste product van het jaar 2022 – 2023. 

Just Russel is een merk dat hondenbrokken op maat van de behoefte van jouw hond maakt én aan huis levert zonder dat je moet denken aan een nieuwe zak. Als dat niet aantrekkelijk klinkt dan weet ik het ook niet? 

Het indrukwekkende verhaal van de gepassioneerde jonge Gentse ondernemer die het merk heeft opgericht is al een reden op zich om de brokken uit te testen! 

Just Russel hondenbrokken op maat van je hond

Wat zo anders is aan Just Russel is het aankoopproces van je hondenbrokken. 

Waar je normaal naar de winkel gaat om je zak te kiezen, of online tussen de verschillende smaken je favoriete hondenbrok kiest, gaat Just Russel anders te werk. 

Ze starten namelijk met een vragenlijst die je moet invullen voor je hond. Aan de hand van deze vragenlijst wordt er een brok samengesteld op maat van de behoeften van jouw hond. 

Enerzijds wordt de keuze je zo ‘weggenomen’, maar anderzijds is dit een groot voordeel omdat je weet dat er een hondenbrok wordt samengesteld door experts volledig op maat van je hond zijn behoeftes. 

Naast dat je hond een hondenbrok op maat krijgt, bepalen ze ook de hoeveelheid en de frequentie van levering op maat van je hond. 

Ze stellen dus een voedingsschema op maat van je hond op en leveren volgens dit schema. Je kan het zien als een abonnementsformule, je hoeft dus niet te denken aan een nieuwe zak te bestellen wanneer je huidige zak met hondenbrokken bijna op is. 

Gelukkig is het geen abonnement waar je niet vanonder kan muizen, je hebt altijd de optie om te pauzeren of te stoppen. 

Just Russel: Wat kost dat dan?

Just Russel geeft aan hondenvoer te leveren die tot 30 % voordeliger is dan andere premium hondenbrokken merken. 

Dit zonder in te boeten op de kwaliteit van de ingrediënten en met gratis levering aan huis. Hun grootste reden waardoor dit mogelijk is, is omdat ze zonder tussenpersonen werken, maar rechtstreeks aan hun klanten leveren. 

De prijs wordt bepaald op maat van je hond, een kleine hond eet minder dan een grote, actieve hond. Het verschil met andere hondenbrok merken is dat je gewoon bent de prijs per zak te zien, waarbij ze hier eerder berekenen hoeveel het je kost per dag om je hond te voeden. 

Wanneer je bijvoorbeeld een volwassen Border Collie hebt, wat toch een actief ras is, dan komt het neer op +- € 35 per maand. Waarbij het bij een heel klein ras +- € 15 per maand is voor de hondenbrokken. 

Wanneer je meerdere honden hebt, ontvang je ook een korting. 

Naast je hondenbrokken heb je ook de keuze om verschillende hondensnacks of hondenspeeltjes toe te voegen aan je volgende levering. Als klant krijg je hier ook een korting op. 

Onze persoonlijke ervaring

Het leuke aan Just Russel is dat je hond echt als een individu behandeld wordt.

En elk hondenbaasje vindt het leuk om zijn hond in de watjes te leggen, toch? 

Onze hond heeft gevoelige darmen en een allergie voor zalmolie, voor ons is het dus perfect dat de mogelijkheid bestaat om graanvrij en aangepaste voeding te ontvangen. 

Just Russel heeft een heel goede klantenservice, van bestelling tot wanneer je klant bent. Bij het bestellen en het aanmaken van je profiel kan je advies vragen aan een dierenarts die de nodige kennis heeft over de juiste voeding van je hond. 

Als je lid bent heb je toegang tot het klantenportaal en kan je de App downloaden. Hier kan je jouw leveringen opvolgen, je abonnement pauzeren, kijken welke ingrediënten en voedingsstoffen er in je hondenbrokken zitten en hondensnacks of hondenspeeltjes toevoegen aan je volgende levering. 

De zakken waarin de hondenbrokken geleverd worden zijn duurzaam en bevatten dus geen plastiek. Daarnaast worden de hondenbrokken in België gemaakt, wat dus ook goed is voor het milieu. 

Wat ik goed vind, is dat de hondenbrokken geen kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen en conserveermiddelen bevatten. Als je niet vertrouwd bent met welke ingrediënten je moet vermijden in hondenbrokken, dan kan je dit lezen in onze blog hierover.

Wel was het voor ons even wennen om de hondenbrokken af te wegen, onze Vizsla is gewoon om een volle bak te hebben en deze op te eten wanneer ze er zin in heeft. Maar aangezien het plan op maat gemaakt wordt en de hondenbrokken geleverd worden volgens dit voedingsschema, moet je zorgen dat je niet plots veel meer gaat geven dan voorzien is. Anders kan het wel eens een periode van vasten worden voor je hond! 

Gelukkig heb je de optie om extra zakken toe te voegen aan je levering ook, wat wij wel gedaan hebben voor de zekerheid. We zijn redelijk graag buitenshuis en na een actieve bergwandeling of een dag zwemmen in de zee heeft onze Vizsla wel een grotere honger dan wanneer ze een hele dag op de bank heeft liggen chillen op een regenachtige dag. 

Het voordeel is wel dat je een korting krijgt wanneer je nog een extra zak toevoegt aan je bestelling. Je kan dus preventief een zak extra bestellen en eens je deze in huis hebt ben je zorgeloos tot de volgende levering. 

Zijn Just Russel hondenbrokken beter dan andere brokken?

Er zijn veel goede hondenbrokken op de markt, en soms kan het moeilijk zijn om door het bos de bomen te zien. Maar Just Russel is een heel kwalitatief merk van hondenbrokken dat gecreëerd is van een gepassioneerd hondenbaasje voor andere hondeneigenaren. 

Het is natuurlijk wat persoonlijke voorkeur, maar als je graag hebt dat alles op maat gemaakt wordt en je je niet moet bezig houden met naar de winkel gaan achter nieuwe hondenbrokken dan is Just Russel zeker een goede optie. 

Een ander groot voordeel is de kwalitatieve ingrediënten die ze aanbieden en de mogelijkheid om ook graanvrije brokken te leveren en rekening houden met intoleranties.

Wat Just Russel ook heel aantrekkelijk maakt, is dat ze naast de hondenbrokken ook de mogelijkheid bieden om een hondenverzekering, hondensnacks, voedingssupplementen en hondenspeeltjes aan te schaffen bij hun. En dat allemaal zonder dat je je woning moet verlaten, wat wel handig is in drukke tijden. 

Als je graag verschillende merken vergelijkt voor je beslist dan hebben we hier een overzicht voor je gemaakt van de beste hondenbrokken.

Voor wie zijn Just Russel hun hondenbrokken geschikt? 

De Just Russel hondenbrokken zijn geschikt voor elke levensfase van je hond. 

Elk hondenbaasje die in België, Frankrijk, Duitsland of Frankrijk woont kan deze hondenbrokken aan huis laten leveren.

Van puppy tot en met de senior hond, ze passen het voedingsschema van je hond automatisch aan. 

Ik heb ook al van baasjes die honden hebben met overgewicht gehoord dat ze heel goed zijn met de hondenbrokken van Just Russel. 

Ook wanneer je hond last heeft van bepaalde intoleranties of gevoelige darmen heeft, ben je goed met de hondenbrokken van Just Russel.  Ze hebben graanvrije brokken en kunnen rekening houden met je hond zijn behoefte. 

Heb je ook een kat in huis? Dan kan je voor de kattenvoeding ook bij Just Russel terecht. 

Ontvang nu 30 % korting op je eerste bestelling door Vizslas.be.

Conclusie: Just Russel hondenbrokken review en ervaring

Just Russel hondenbrokken hebben zich bewezen als een opmerkelijke keuze voor hondenbaasjes die hun viervoeter het beste willen bieden. 

Met een unieke nadruk op personalisatie, hoogwaardige ingrediënten, en het gemak van thuislevering, voldoet Just Russel aan de behoeften van elke hond, ongeacht leeftijd, grootte, of speciale dieetwensen. 

Bovendien bieden ze niet alleen voeding op maat, maar ook een uitgebreid assortiment aan extra’s, waaronder snacks, speeltjes, en zelfs een handige hondenverzekering. 

Als je op zoek bent naar een merk dat jouw huisdier behandelt als het individu dat het is, terwijl je tegelijkertijd het leven gemakkelijker maakt voor jezelf, dan is Just Russel zeker een overweging waard voor de gezondheid en het geluk van jouw trouwe vriend.

vizslas.be
vizslas.be

Vizslas is een gepassioneerde hondenliefhebber uit België. Haar liefde voor honden begon in haar jeugd en heeft haar nooit losgelaten. Met een diepgaande kennis over hondenrassen, trainingstechnieken en gezondheidszorg heeft Vizslas een eigen hondenblog opgericht om alle expertise te delen met andere hondenliefhebbers.
Het zijn de boeiende artikelen en praktische tips die worden gewaardeerd door een groeiende lezersgemeenschap, en ze blijft zich inzetten om hondeneigenaren te helpen een gelukkig en gezond leven te leiden met hun viervoeters.

Articles: 163